A kutyák n Atkák Terápiás Spray – sarcoptes vagy Demodectic (demodex) Rüh a Kutyák, Kiskutyák – Gyógyít Forró Foltok – Öl Demodex

A kutyák n Atkák Terápiás Spray – sarcoptes vagy Demodectic (demodex) Rüh a Kutyák, Kiskutyák – Gyógyít Forró Foltok – Öl Demodex

HUF 837.00

Elérhetőség

A kutyák n Atkák Gyógyszeres Spray speciális összetételű termék kutyák, kiskutyák problémás bőrre (Demodectic vagy Sarcoptic Rüh (Demodex).Megfogalmazott anti-demodex olajok, növényi kivonatok, ásványi anyagokat.Bizonyított, hogy segítséget nyújtsanak a viszketés, karcolás, a irritáció okozta demodex atka.Megszünteti a rüh, nyugtatja a viszkető, nyers bőr.Gyógyít forró foltok, s a nyílt sebek okozta bőr paraziták : demodex atka, bolhák, illetve egyéb rovarok.Keserű szer segít, hogy gátolják a gyötrő, valamint a rágás.
A Spray része a Kutyák n Atkák Vonal a Természetes Termékek megfogalmazott háziállat problémás bőrt.Az exkluzív termékek bebizonyosodott, hogy a leghatékonyabb a piacon, amikor eljön, hogy segítsen a kutyák a demodex rüh.
Használja önmagában kezelni forró foltok, nyílt sebek, megszünteti a bőr paraziták, enyhíteni a viszketést & bőr irritáció.Lehet hozzáadni napi rüh rend biztosítja a gyors gyógyulás, nagyobb hatékonyság.Használja más Kutyákkal n Atkák termékek : Rüh Elleni Sampon, Terápiás Haj, valamint Anti Rüh Tisztító.
TARTALMAZ :
Teafa OLAJ Anti-vírus, anti-gombás olaj.Segít a vágások, sebek.Megszünteti a demodex rüh.Nyugtatja a bőrt, majd befejezi a viszketés.
LEMON GRASS OLAJ - Fájdalomcsillapító, antibakteriális, fertőtlenítő, gombaölő illóolaj megakadályozza, hogy úgy kezeli, bőrfertőzések.
KÖRÖMVIRÁG KIVONAT - Serkenti a sebgyógyulást, harc gyulladás, vírusok, baktériumok.Nyugodt, enyhíti a fájdalmas, forró foltok.
NEEM OLAJ gyengéd, tápláló olaj.Használt viszkető, érzékeny, száraz bőrt.A legjobb természetes gombaölő rovarölő vagy.Megszünteti a rüh.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései