Mini Fém Gömb Bluetooth Hangszóró Ultra Hordozható Vezeték nélküli Sztereó Super Bass - Erős Kristálytiszta Hang - Támogatja a TF-Kártya

Mini Fém Gömb Bluetooth Hangszóró Ultra Hordozható Vezeték nélküli Sztereó Super Bass - Erős Kristálytiszta Hang - Támogatja a TF-Kártya

HUF 3306.15

Elérhetőség

NINCS JOBB MÓDJA ANNAK, HOGY ÉLVEZZE A ZENÉT, ANÉLKÜL, HOGY A KIADÁSOK EGY CSOMÓ PÉNZT!
Hallotta, hogy a Bluetooth-hangszórók, vagy túl drága?Többé már nem a Adfilic mini gömb hangszóró!
Ha egy költségvetés, valamint szeretne egy mini Bluetooth vezeték nélküli hangszóró, itt a megoldás!
Hordozhatóság, a legjavából - Teljes sétálni a tengerparton, vagy egy kertben grillezési összejövetel jó volt a zene segítségével a Adfilic mini gömb hangszóró!A mérete miatt könnyen szállítható, ha kell egy útra vagy egy kaland.
A Tökéletes Kényelmet Vezeték Nélküli Kapcsolat A Bluetooth V3.0 kapcsolat super steady elkerülése érdekében dropoffs, illetve megszakítása, ha a közepén a dugók.
Gyors Párosítás, Nem Értékes Időt Pazaroltam - Szállj villám gyors párosítás a magasan kompatibilis Bluetooth hangszóró.Csak kapcsolja be a Bluetooth funkciót a készüléken hangszóró majd csatlakoztassa őket MÁSODPERC!
Nem Tűz Biztonsági Veszélyt Aggódj, nem többet túlmelegedés elemek tűzvédelmi biztonsági veszélyek mert a Adfilic mini fém gömb hangszóró van szerelve egy prémium lítium-ion polimer akkumulátor, amely nem éghető, vagy olvad még a folyamatos használat.
Ajándék Ötlet, Hogy Soha nem szabad Figyelmen kívül hagyja - Miért élvezze a csodálatos bass hihetetlen audio kimenet egyedül?A Adfilic mini gömb Bluetooth hangszóró a legjobb ajándék, amit mindenki csendben kívánó számára.
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS!100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!Csak mondd, hogy nem elégedett a vásárlás adjuk a pénzét!.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései