Látványos Széles sávban w/Pezsgő & Fehér CZs

Látványos Széles sávban w/Pezsgő & Fehér CZs

HUF 3285.90

Elérhetőség

Egy pillantás ezt a látványos széles sáv lesz?szerelem első látásra, mindig!Minden szem felé konvergál ez a modern műalkotás?Szóval, akit érdekel, hogy még mindig rajtad van a papucs (oooppss)!!!Számtalan buborékok siklik át a központ a zenekar túl a széleit.A buborékok, kerek keret-készlet, Fehér Gyémánt CZs, látszólag lebeg, mint egy háttér előkészítsék a Pezsgő Topáz CZs.A teljes szélessége a gyűrű az első kb. 30mm.Mécsesek le egy magas lengyel zenekar mérési kb. 12mm hátul.
Fekete Pvd részleteket.Erősen rétegzett egy nagy lengyel Ródium electroplate át Réz, a megjelenés White Gold : nem homályosíthatja el, vagy elszíneződését. (Ródium az egyik a fémek tartozó, a Platina-csoport).
A kövek szakszerűen kézzel vágott kézzel állítsa be, majd gondosan kiválasztott szín egységesség.A kiváló kivitelezés igazán ad a darab a tényleges megjelenés Finom Ékszert.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Apple iPhone 4 32GB Fehér AT&T
  • Újszülött

Apple iPhone 4 32GB Fehér AT&T

HUF 2600.10

IPHONE 4, az AT&T TARTALMAZZA Apple Fülhallgató (soha nem használt még a wrapper) Dock CsatlakozóUSB átalakító Kábel USB hálózati Adapter(nem használt) Documentation FEATURES Ret

TOTO THU047CP Utazás Kar St703St706Q, Króm
  • Újszülött

TOTO THU047CP Utazás Kar St703St706Q, Króm

HUF 6350.40

THU047#CP Felület : Polírozott Króm Tulajdonságok : használható ST703 Szerelési Útmutató : Utazás kar közgyűlés.TOTO Utazás Kart.A páratlan látás, valamint az innováció sz