Látványos Széles sávban w/Pezsgő & Fehér CZs

Látványos Széles sávban w/Pezsgő & Fehér CZs

HUF 3285.90

Elérhetőség

Egy pillantás ezt a látványos széles sáv lesz?szerelem első látásra, mindig!Minden szem felé konvergál ez a modern műalkotás?Szóval, akit érdekel, hogy még mindig rajtad van a papucs (oooppss)!!!Számtalan buborékok siklik át a központ a zenekar túl a széleit.A buborékok, kerek keret-készlet, Fehér Gyémánt CZs, látszólag lebeg, mint egy háttér előkészítsék a Pezsgő Topáz CZs.A teljes szélessége a gyűrű az első kb. 30mm.Mécsesek le egy magas lengyel zenekar mérési kb. 12mm hátul.
Fekete Pvd részleteket.Erősen rétegzett egy nagy lengyel Ródium electroplate át Réz, a megjelenés White Gold : nem homályosíthatja el, vagy elszíneződését. (Ródium az egyik a fémek tartozó, a Platina-csoport).
A kövek szakszerűen kézzel vágott kézzel állítsa be, majd gondosan kiválasztott szín egységesség.A kiváló kivitelezés igazán ad a darab a tényleges megjelenés Finom Ékszert.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Kék Gumírozott Védő tok LG 900G
  • Újszülött

Kék Gumírozott Védő tok LG 900G

HUF 982.80

Védelme, valamint személyre az LG 900 G telefon ez, elől, hátul gumírozott Protector Esetben.Alakformáló előlhátul, snapon terjed.Védi a telefont anélkül, hogy hozzá sok ömlesz

Szent Szív Védő Esetben LG 900G
  • Újszülött

Szent Szív Védő Esetben LG 900G

HUF 6714.90

Védelme, valamint személyre az LG 900 G telefon ezzel a hátsó kép design Protector Esetben.Alakformáló előlhátul, snapon terjed.Védi a telefont anélkül, hogy hozzá sok ömleszte