Fun & Energikus, Nagy Koktél Gyűrű w/White & Black CZs

Fun & Energikus, Nagy Koktél Gyűrű w/White & Black CZs

HUF 735.75

Elérhetőség

Ha szerelmes, ez lehet, hogy a fejed meg a szíve?körbe-körbe forog, minden irányban.Hu-húú!!!Ha nem vagy szerelmes, most biztosan esni nehéz ez a hihetetlenül szórakoztató, energikus gyűrű, ami magával ragad.., de mások is!Ez a gyönyörű gyűrű áll, több vékony sávok látszólag forog a különböző síkok.Három magas, lengyel vezetékek, három-line pave Fehér Gyémánt CZs, illetve két vagy in-line előkészítsék a Fekete Gyémánt CZs.A legszélesebb pontján ez a gyűrű kb. 22mm.Túl a vállát a egyengetni zenekarok egyre magas polírozott, s mind a nyolc zenekar csatlakoztassa össze hátul.
Fekete Pvd részleteket.Erősen rétegzett egy nagy lengyel Ródium electroplate át Réz, az a Fehér Arany; nem homályosíthatja el, vagy elszíneződését. (Ródium az egyik a fémek tartozó, a Platina-csoport).
A kövek szakszerűen kézzel vágott kézzel állítsa be, majd gondosan kiválasztott szín egységesség.A kiváló kivitelezés igazán ad a darab a tényleges megjelenés Finom Ékszert.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Ty Beanie Ballz Leonardo Kék Maszk
  • Újszülött

Ty Beanie Ballz Leonardo Kék Maszk

HUF 815.40

Beanie Ballz kis vad, őrült, dobálják őket, de ők mindig a föld a lábuk.A világhírű Beanie Babák 8" minden örökké tele van szórakoztató.Ultra ikonikvalaha szeretett.Ty Beani