GLODEALS Szakmai Teljesítményű Számítógép, Laptop Billentyűzet Mini Porszívó elemes Por Tisztább porgyűjtő Eszközt (fekete)

GLODEALS Szakmai Teljesítményű Számítógép, Laptop Billentyűzet Mini Porszívó elemes Por Tisztább porgyűjtő Eszközt (fekete)

HUF 1683.45

Elérhetőség

Által működtetett szakmai super turbo vákuum technológia, mind a kézi, hordozható, akkor tisztítsa meg a billentyűzetet / számítógép stb.Beépített három portörlés eszköz, így a por nem lehet elrejteni wth teh auper szívó.
Jellemzők :
Által üzemeltetett három portörlés eszköz (lapos tipp tisztító eszköz, kefe tisztító fej-cső tisztító fej), kicsi, könnyű, könnyen hordozható.
4*AA (1,5 v) akkumulátor meghajtású kilenc óra folyamatos tisztítás, szívó, tele finom por a fény / konfetti / gyümölcs maradékot pedig üledék.De ez csak elnyelni kisebb tárgyak (kb 5mm átmérőjű), túl nagy vagy erős tárgy vezet, hogy az outlet ragadt.
kiváló minőségű motoros, alacsony zajszint, hosszú élettartam.Tépőzáras alsó design.Megnyitja a porzsák mikor kell dobni a por, a mosható nylon anyagból, könnyen, gyorsan tisztítható.
Alkalmas számítógépes billentyűzetek, számítógép alváz, mobiltelefonok, valamint az a hely, ahol könnyen felszívja a port.
Tulajdonságok :
Mérete : 122*260*47mm
Tömeg : 110g
Textúra : ABS
teljesítmény : 4*AA(1,5 V)elem(száraz cella) (az elemeket nem tartalmazza)
Pacakge :
1*porgyűjtő
FIGYELMEZTETÉS :
1. Ezt a terméket nem lehet a vízben áztatott, illetve nem használható a tisztító oldat egyszerre.
2.Ne távolítsa el a porgyűjtő test.
3. Tedd a por gyűjteni a reach a gyerekek.
4. A szívóteljesítmény kapcsolatban, hogy a hatalom az akkumulátort.
5. Mi ez a cllector csak a kisebb tárgyak (kb 5mm átmérőjű, Ha az összegyűjtött tárgy túl nagy, vagy kiváló outlet, ez is okozhat a törött, a gyűjtő.Annak érdekében, hogy egy jobb funkció, rendszeresen tisztítsa meg porzsák pls.Nem felszívja a folyékony hulladék, az asztali por, korom , törmelék konfetti pls.alkalmas billentyűzet, monitor, laptop, ügy, nyomtató.
.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései