iPad 1 Esetben - Fintie Vékony, Könnyű PU Bőr Állni Esetben Fedezi az Apple iPad 1 1 Generációs, Zsiráf Lila

iPad 1 Esetben - Fintie Vékony, Könnyű PU Bőr Állni Esetben Fedezi az Apple iPad 1 1 Generációs, Zsiráf Lila

HUF 3512.70

Elérhetőség

Ez esetben úgy tervezték, hogy az Apple i Pad 1 1. (első generációs) CSAK; nem lesz kompatibilis az i Pad, i Pad 2,3,4 vagy i Pad mini.
Megvédje az új i Pad ezzel Fintie Slim Shell Esetben mindenkor!A Slim Shell Esetben sport egy egyszerű, de elegáns design.A hátsó shell készült tartós polikarbonát anyag, így nem kell aggódnia, hogy károkért.A szálloda egy könnyű clip-on alkalmazás.Mert a borító egyedi tervezésű, flip-vissza át az ügyet a kényelmes megtekintés állni kínál két különböző betekintési szög, ez a képesség lehetővé teszi a nézőt, hogy az új i Pad kihangosító, amit a helyzetben lehet, anélkül, hogy a törzs-e azt, hogy használják megtekintése vagy egy billentyűzet.Minden funkció az új i Pad elérhető még az ügyben.Ez egyben az esetben illeszkedik az új i Pad, mint egy kesztyű.A Fintie Slim Shell Esetben jön a különböző élénk, vidám színek, a legszélesebb kijelölések, hogy suite az ízlése.A szálloda ideális módja annak, hogy megvédjük a tablet, bárhová megy.
A színek látható kép kissé eltérhet általában a termék köszönhető, hogy a megvilágítási vagy színbeállításokat, a számítógép beállításait.
Elérhető a különböző élénk, valamint a szórakoztató színek.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Ty Beanie Ballz Leonardo Kék Maszk
  • Újszülött

Ty Beanie Ballz Leonardo Kék Maszk

HUF 815.40

Beanie Ballz kis vad, őrült, dobálják őket, de ők mindig a föld a lábuk.A világhírű Beanie Babák 8" minden örökké tele van szórakoztató.Ultra ikonikvalaha szeretett.Ty Beani