Napkő 6 7/8 Kristály Gyógyító Sceptor Pálca 7 Csakra Drágakövek

Napkő 6 7/8 Kristály Gyógyító Sceptor Pálca 7 Csakra Drágakövek

HUF 3233.25

Elérhetőség

Egy csakra vélik, hogy a központ tevékenységi kap, sajátítja, kifejezi élet, erő, energia.
A szó a csakra szó szerint azt jelenti, hogy a kerék vagy a lemezre utal, hogy egy forgó gömb a bio-energetikai tevékenység áradó fő ideg ganglionok elágazó előre a gerincoszlop.
Napkő felmelegíti a testet, növeli az anyagcserét, az emésztést, illetve vitalitás.Serkenti az öngyógyító erejét, szabályozó, illetve összehangolása a szerveket.
Napkő kezelésére használják krónikus torokgyulladás, valamint csökkenti a gyomor feszültség, fekélyek.Elhelyezni a Solar Plexus, kiváló emelésére a depresszió, valamint a Szezonális Affektív Zavar, pedig hasznos kergeti el a rémálmok.
A hatáskörök, a fény, Napkő kitisztul, tisztítja a csakrák, helyreállítása örömöt, gondoskodó, a lélek.
Különösen energetizáló, hogy a Bázis -, mind Szakrális Csakra, stimuláló vezetés lesz, kreativitás, szexualitás.
Napkő rendkívül hatékony tisztító a kisugárzása, csakrák, illetve eltávolítására szolgáló horgot a birtokos szeretteit, szerelmesek, vagy bárki elvezetését az energiák.
Napkő körülveszi ezeket a horog, szeretet, pozitív energia, majd vissza a forráshoz.Ez különösen akkor hasznos, ha nyakkendőt kell vágni, vagy ha nehezen mondja, hogy "Nem". Ez segít eltávolítani társ-függőség, legyőzi a halogatás, valamint ösztönzi az önfenntartó, független.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Loungefly Hercegnő Tetoválás Tote
  • Újszülött

Loungefly Hercegnő Tetoválás Tote

HUF 3879.90

Lehet egy kicsit Disney magic mindenhol megy ez aranyos hercegnő táska a Disney pedig Loungefly.Ez a tote készült műbőr, valamint vászon, valamint tartalmaz egy egész disney princss

David Tate Női Csipke
  • Újszülött

David Tate Női Csipke

HUF 5398.65

Egy őszi kollekció igényel, szórakoztató, izgalmas dressier néz ki.A Csipke szép parittya szivattyú állítható csat illik, ésszerű 2 3 / 4 inch sarok a divat, ruha néz ki, de a