iPad tok Apple iPad 9.7 Pro Tablet Slim-Fit Folio Mágneses Okos Állni az Esetben Auto Wake / Sleep Funkció Borító Kemény Vissza

iPad tok Apple iPad 9.7 Pro Tablet Slim-Fit Folio Mágneses Okos Állni az Esetben Auto Wake / Sleep Funkció Borító Kemény Vissza

HUF 2782.35

Elérhetőség

Keresek egy védőburkolat az i Pad Pro 9.7? Mit szólnál egy borító, hogy olyan okos, mint a gadget?Nem hiszed?Jackit bemutatja egy-át védőburkolat az i Pad Pro 9.7.
Miért hívjuk smart cover?
Az i Pad Pro 9.7 borító bőr tok néhány nagyszerű funkciók.Ez a sleep/wake funkciót.Ugyancsak ide tartozik a hang boost funkcióval pedig egy továbbfejlesztett hang-és kötet.Van egy stand-by üzemmódban, hogy csak tökéletes ad a legtöbb tudományos dőlésszöge.Már több látószög 35 65 fok.
Biztosít minden kerek test védelem
A bőrtok ad az i Pad egy sokoldalú védelem minden oldalról.Ez használ egy poliuretán elülső fedelét, majd egy nehéz gumírozott poli-karbonát vissza védelmezője.Védi az i Pad a portól, karcolásoktól, olaj, ujjlenyomat, apró hatások, valamint a véletlen esik.
Nem kell, hogy távolítsa el a eset töltés
Most már nem kell, hogy távolítsa el a eset töltés vagy elérése a port, mint a többi i Pad kiterjed.Minden bubi, portok, gombok elérhetők eltávolítása nélkül az esetben.
Mi kell még?
A borító könnyű súlyozott, valamint az alacsony profil.Ez nem, hogy az i Pad nézd terjedelmes vagy nehéz.A bőrtok egy stílusos, elegáns megjelenés hozzátéve, hogy a stílus.
Szóval, vásárolni, ez esetben az i Pad Pro 9.7 ma a legjobb áron!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez cover kompatibilis i Pad 9.7 Pro (Ipad 6) csak.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései

Ionos Pro Ionos Légtisztító
  • Újszülött

Ionos Pro Ionos Légtisztító

HUF 4981.50

Az Ionos Pro Ionos Légtisztító biztosítja a minőségi, stateofthe art, ionos légtisztító, otthon vagy az irodában, kevesebb mint a fele a kiskereskedelmi ára néhány hasonló iono