Tommy Bahama 300 Szálas Pamut Félszatén Könnyű Érdekel, Matrac Király Pad

Tommy Bahama 300 Szálas Pamut Félszatén Könnyű Érdekel, Matrac Király Pad

HUF 2208.60

Elérhetőség

A felső matrac ez a fényűző, Tommy Bahama könnyen kezelhető, nedvesség wicking hűtés matrac pad.A keverék 30% tencel, 70% poliészter töltő, amely segít szabályozni a hőmérsékletet kínál egy jó húzás, a forró talpfa.Ez a matrac pad van egy kedves rajongó paplan minta.Büszkén össze az USA-ban, élvezze egy jó éjszaka aludni!
További Információk :
*Puha, Fehér 300 Szálas Pamut Félszatén Felső Szövet
*100% Poliészter Alsó Szövet
*Kitöltése Áll a Keverék 30% Tencel, 70% Poliészter
*12 oz.per négyzetméter udvarban Tencel/műszálas
* Végtelen Poliészter Spandex Szakaszon Szoknya illik matracok mérési 7" 18" Magas
*Kérjük, tudom, ez nem egy matrac, egy matrac pad, hogy megy a tetején egy matrac
*A Ventilátor Paplan Minta
*Mosható gép pedig Dryable
*Össze az USA-ban az Amerikai, mind az Importált Anyagok
Javasoljuk, mosás, szárítás a kereskedelmi méretű gép.Azt javasoljuk, hogy Ne használja a gépet egy agitátor, mint okozhat a bemásolás.
,br> ***Kérjük, tudom, hogy DOWNLITE Ágynemű az engedéllyel rendelkező gyártó ezt a terméket.Csak elemeket vett a DOWNLITE Ágynemű Eladó garantált, új, nem használt elemek, amelyek szállítják közvetlenül a gyártás létesítmény.Ha a Vásárlás Doboz nem azt mondja, DOWNLITE Ágynemű, valamint átmegy a Vásárlás Doboz Eladó, nincs garancia arra, hogy az elem új, nem használt, vagy, hogy ez ugyanaz a termék. 100% - DOWNLITEs Párnák, Paplanok & Matrac, Párna össze az USA-ban (Amerikai, mind az importált anyagok).Ezért, amikor a vásárló nem vásárol az eladó található, egy másik országban.Is, más Eladók hajózás az USA-ból, nem tudjuk garantálni, hogy megkapja ugyanazt a terméket felsorolt ***.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései